Προτεραιότητα Μας Το Αποτέλεσμα
  Μεταφορά & Διανομή Εμπορευμάτων
  Ενοικιάσεις Οχημάτων & Μηχανημάτων
  Aνασυσκευασία & Ετικετοποίηση
  Υπηρεσίες Ψυκτικών Θαλάμων
  Υπηρεσίες Περισυλλογής

Ευέλικτες και Αποτελεσματικές Λύσεις    Η εταιρεία Flexaco Solutions Ltd ιδρύθηκε το 2015 ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της με σκοπό την παροχή υπηρεσιών στον τομέα των μεταφορών προσφέροντας γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις. Η αμεσότητα και η ευελιξία της εταιρείας μας την εδραίωσε γρήγορα στον χώρο εξυπηρέτησης μεγάλων αλυσίδων στον τομέα διανομής και μεταφοράς με αποτέλεσμα την επέκταση των υπηρεσιών μας και την απόκτηση ενός σύγχρονου στόλου με παγκύπρια κάλυψη. Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και μας κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις της αγοράς.     

 


Υπηρεσίες

Δείτε τί μπορούμε να κάνουμε για εσάς

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών μεταφορές μεγάλων φορτίων και τη διανομή προϊόντων.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας διατίθενται προς ενοικίαση οχήματα διαφόρων κατηγοριών και μηχανήματα.


Παροχή αποθηκευτικού χώρου για ψυχόμενα προϊόντα (σε παλέτα) σε συνθήκες υψηλών προδιαγραφών.Αναλαμβάνουμε την ανασυσκευασία και την ετικετοποίηση ξηρών και ψυχόμενων προϊόντων.


Αναλαμβάνουμε την περισυλλογή με οχήματα HOOK (Ηλεκτρολογικές - Ηλεκτρονικές Συσκευές) & Skip (Κάδοι Απορριμμάτων - Κάδοι Συμπιεστών) .

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
ΤΙ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Ξεχωρίζουμε για τις υποδομές μας, τις εγκαταστάσεις μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και και τον μηχανοκίνητο εξοπλισμό. Η ικανοποίηση και η εμπιστοσύνη των πελατών μας, αποτελούν τις καλύτερες συστάσεις. Κύριο μέλημα μας, η ικανοποίση των αναγκών σας.Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Η Flexaco ήρθε για να μείνει στον κλάδο εξυπηρέτησης μεγάλων αλυσίδων στον τομέα διανομής και μεταφοράς, με ποιότητα και αμεσότητα στο κοινό της. Προσφέροντας καινοτόμες και άμεσες λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας, προσβλέπουμε στην κορυφή με γνώμονα, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τον σεβασμό προς το πελάτη και την αγάπη για αυτό που κάνουμε.FLEXACO FLEET
 
 
 
 
   Λεωφόρος Λυμπιων 106ΑΒ, 2563
  22522170
  info@flexacosolutions.com

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.

Ακολουθήστε μας

          


Υπεύθυνος Σελίδας
Θεόδωρος Καμώνας